Om oss

Hamar Regnskapsforum har i dag 7 ansatte, herav 6 autoriserte regnskapsførere.

Vi betjener kunder fortrinnsvis i Hamar, og kundesegmentet vil være kunder innen SMB-markedet (SMB = Små- og mellomstore bedrifter) og for alle selskapsformer.

Foruten vanlig regnskapsføring tilbyr kontoret et bredt spekter av tjenester innen lønn, fakturering, skatte- og avgiftssaker, selskapsdannelse, konsulentbistand etc. Med moderne teknologi tilbyr kontoret fleksible løsninger tilpasset den enkelte bedrift med tanke på regnskap- og økonomistyring. Selskapet er tilknyttet Vekstra-kjeden som teller mer enn 20 kontorer på landsbasis.

Vi har som mål og være gode på våre tjenester/produkter og i samarbeid med våre kunder finne løsninger til det beste for dem.
Vi ønsker i tillegg å kunne ha økt fokus på å kunne tilby andre tjenester som kundene våre kan være tjent med; finansieringsplaner, budsjetter o.a. Dette blir da etter avtale med våre kunder.
Vi skal i hvertfall gjøre vårt for at dere som kunder skal være fornøyd med det produktet vi leverer og at dere ser nytten av dette utover at det er en tall- oppstilling.

Regnskapskontoret er lokalisert på Hamar.